Sjukligt trött

Godmorgon, kl är nu 07:04 och jag sitter på jobbet! Förbannat trött och less på den här skiten nu! Är arg för ingen tar mej på allvar, speciellt inte min mamma! Och dessutom har jag massa träningsverk i ryggen oxå är jag hungrig och börjar känna av migrän, jätte mysigt med migrän... Visst att jag någon gång kört med att jag har ont någonstans för att få vara hemma. Men inte den här gången! På måndagen ska jag till läkaren och visa min otroligt fula mage och hoppas att dom kan göra något åt mitt navelbrock, vill ha bort skiten så man kanske kan få en någorlunda fin mage och kropp:) nä nu måste jag jobba tills huvet sprängs!

inget hat utan kärlek...

Kl är 21:46

Idag har jag haft praktik som vanligt. Sedan åkte jag till stallet och gjorde ordning Delih för ett ridpass, så när jag kommer ut och har hoppat upp på henne så skrittade jag 3-4 steg och kände att hon var hallllt på vänster bak. Så jag tar in henne igen och tar av henne alla grejer och sedan släpper jag henne på ridbanan för att se hur hon rör sej. Då är hon helt plötsligt inte halt längre, så jag tog in henne igen och tog på henne sakerna och så klev jag upp på henne igen och då var hon heller inte halt!? Iallafall så red jag ut idag, hon var fruktansvärt duktig och lydde varje minsta lilla signal! NÖJD. Sedan red jag Nett, hon var oxå duktig idag, riktigt stor skillnad sedan sist jag red henne. Känns riktigt roligt att det är NÅNTING som går åt rätt håll för mej iallafall. På fredag ska jag rida lektion på Nett, kommer bli riktigt roligt! Hur som hälst så ska jag kolla på bigbrother nu!
tjingeling

Tycker du som jag så gör jag det en annan dag....

Kl är 18:33

Väntar på att maten ska bli klar. Idag har jag haft praktik som vanligt, och efter det var vi på hammarn och kollade lite tapeter till mej och milla! Var meningen att jag skulle söka folkhögskola idag, men det blir inge söka skola för mej. Ska åka på arbetsförmedlingen någon dag och kolla efter jobb i göteborg elr något sånt. Behöver komma härifrån och börja om i livet, dock kommer jag måsta sälja Delih tidigare om jag får jobb och lägenhet. Jag kan säga att det känns inte som det var igår jag for ifrån dej, fast det var det ju... Känns mer som en månad sedan elr något liknande. Vill gå och sola sedan, får se vad jag hinner med efter jag varit i stallet en snabbis! Jag känner mej sjukt blek. Det måste vara något fel på mej, jag är ALLTID trött, och jag fryser nästan alltid, oxå känner jag att jag blivit kraftlös, jag har blivit jätte svag i nyporna, i morse tex kunde jag inte öppna ens oöppnad flaska själv ens. Helt sjukt, oxå tappar jag lätt saker och får som inget bra gräpp. Vad kan det vara tro? Iallafall har jag haft en låt på huvet en hel vecka nu "welcome to the jungle - Guns´N Roses"... Maten är klar så ska gå och äta lite nu så jag blir stor och stark haha... får se om det dyker upp något mer ikväll!
Ciao!

ingenting är smärtfritt!

Kl är 00:39

Just nu skulle jag betala mycket för att få dö, har gråtit i ungefär en timme nu och allt känns bara skit. Det är ganska konstigt att det ska behöva bli så här sjukt vrickat. Det känns som ingen har svar på något längre, allt bara är och fortsätter lika åt helvete varje jävla dag. Varför ska allt vara så jävla komplicerat och smärtsamt för? Och när fan ska det ta slut!? Det vore så fruktansvärt skönt om vi bara kunde byta plats för en dag. Missta mej fan inte för att tycka synd om mej själv, för det gör jag inte. Men jag måste härifrån, eftersom det bara finns en sak i livet som jag verkligen vill som tyvärr inte är möjligt så måste jag tänka om. Just nu känner jag mej mer ensam än någonsin, jag känner inte att jag har någon som jag verkligen kan prata med längre. Ingen som bryr sej iaf! Jag blir arg på mej själv, hur fan kunde jag vara så korkad att låta det bli så här, att jag lät det gå så jävla långt och än vill jag inte ta mej ur det. Den lilla lilla stunden är just värd all smärta i hela världen. Om jag kunde skulle jag dra tillbaka tiden och fixa det som gick snett. Jag har haft mina chanser men jag har bara kastat bort dom. Sådant man ångrar nu istället. Jag känner bara att jag inte har någon lust med nånting alls längre. jag har tappat gnistan...
Godnatt!

Känns det bättre?

Är på väg till jobbet. Mår skit efter igår, och ja det beror på dej. Efter vårat lilla "samtal" så är du inte längre samma person för mej längre, du har verkligen förstört det jag tyckte va speciellt med dej. Jag vet inte vad jag säga mer än att jag är besviken, åter en gång... Jag hatar att det ska måsta vara såhär.. Du säger att du tycker det är jobbigt men ändå är det du som gör allt värre! Jag längtar tills nästa gång vi träffas, jag vill veta hur det kommer att vara, inte som sist iaf. Jag är ganska säker...

Dåligt less..

Kl är 12:50

Sitter i sängen och stör mej på sjukt äckliga fjortisar:) Sådana som igentligen inte har ett dugg med mej att göra. Det är tyvärr inte bara jag som inte tycker om dej gumman:) har du inget bra att säga kan du lika gärna hålla käften elr hur? så låt mej vara, tack! För övrigt kan jag säga att jag är otroligt trött på att det aldrig finns något roligt att göra. Jag och Delih taggar inför hopptävlingen i bräcke 22 april, blir en LB denna gång oxå.. OM vi tar oss iväg dvs! Tror jag ska börja sy en klänning igen. elr kanske en tröja till!?? Den som lever får se... Jag vill ha sjukt med pengar, varför har jag inte det? Har sådan jävla ångest vad jag ska söka för skola tills i höst!?  Aja nu har jag annat att göra!

Släger upp en bild på en tröja som jag gjort för något år sedan.


Take me down to the paradise city...

Kl är 13:08

Sitter på jobbet och är trött, blir inget rida idag för idag sticker jag vidare till staden (sundsvall). Så i helgen ska jag ha roligt, må bra och glömma alla problem för ett tag! Riktigt skönt ska det bli att få komma bort lite från allt...  Självklart kommer jag sakna lill Dellan men jag kommer ju hem på söndag så hon klarar sej nog :) Jag har inte varit inne och skrivit på ett tag.. Jag har helt enkelt inte haft tid och ork till det, eftersom jag alltid är i stallet till kl 19-21. Just nu känns det som jag vore en hormongryta, ena sekunden är jag sprudande glad, andra sekunden är jag irriterad som fan och tredje sekunden sprutar tårarna... VARFÖR? Som en viss person säger till mej så måste man tänka positivt, men det är sjukt svårt att tänka positivt när det knappt finns något som går bra alls nu. Att det går frammåt med Delih är nog det ända positiva, så jag får glädjas åt det och vänta på bättre tider elr nått... Nu ska jag jobba vidare, skriver någon rad i kväll oxå!

Ciao


RSS 2.0