2011-02-21

kl är 11:04

Sitter på "jobbet" och har förbannat tråkigt! vill hem och sova, hur skönt vore inte det!? kl 14 ska jag till delih tänkte jag, fundertar på om jag ska orka bråka med henne och rida förbi skolan elr om jag ska skita i det och bara rida på planen.. Från det ena till det andra håller jag på att spara pengar så jag kan förlänga och fixa mitt hår någon gång, känner att det verkligen skulle behövas! Känner att jag skulle vilja åka på tävlingen 05 mars, men får se hur pass bra form hon är i då lill stumpan min.
Nu ska jag gå tillbaka och leka slav igen-.- hejsvejs!


2011-02-19

Kl är 01:25



Jag är så fruktansvärt trött. fast det är väl inget konstigt med det om man klev upp kl 4-5 i morse? Jag slutade 12:20 idag från praktiken och då åkte jag raka vägen till stallet och red dressyr och kondition på Dellan, hon var verkligen jätte fin idag, trotts att jag tror hon hade lite träningsvärk sedan igår. Efter jag hade ridit henne så longerade jag Annas lilla fläck, tror iinte hon riktigt förstod vad jag ville få ut av det hela, men några runda varv blev det oxå, dock ville hon varken skritta elr trava dom få varven hon gick RUNT, hon tyckte det var roligare att ta full gallopp och dra en fet bock. Men jaja bättre än inget haha. Jag har bestämt mej för att göra ett ryck i stallet så fort det börjar bli lite varmare ute och börja tina, så blir det en rejäl vårstädning :) Nä nu orkar jag inte sitta kvär här längre, håller på att somna hela tiden! Natti :*

2011-02-17

Klockan är 19:49 nu och jag sitter hos pappa, har varit på jobbet idag och hållt på med några jävla kablar, har dåligt ont i händerna nu! Efter jobbet åkte jag till stallet och red lite på delih, vi hade tur som fan att en ängel hade skottat upp ridplanen åt oss, tack såå mycket! Delih var verkligen jätte fin idag. Jag trodde inte att man kunde sakna en människa som jag saknar någon just nu! Huva! Föresten så har jag feber, har haft hela jävla dagen, inte kul alls! Får se om det blir något jobb i morgon elr inte. Ciao

2011-02-16

Kl är 16:40

Jag sitter och väntar på att maten ska bli klar så jag kan åka ner till Dellan en sväng. Min dag har varit en tråkig och vanlig dag på z-lyften. Igår såg jag, mamma och julle på Psalm 21, jag tycker att den var obehaglig, inte äcklig som en skräckfilm ska vara utan bara obehaglig, Jag hatar konstiga ansikten på döda folk osv så självklart ska det vara massa sådana ansikten och så var det en sådan här "hoppa till" film. Så nä jag tycker inte att det var kul alls. Efter jag varit hos Dellan tänkte jag kika förbi hemma hos pappa och kolla på "katt ungen" på ENDAST 3 år haha. Det är nämligen så att Helenas morfar gick bort nyss och min pappa har varit på jackt efter en kolsvart han katt, och han bara råkade ha en just sådan som ingen i släkten hade möjlighet att ta, så det var ju perfekt för pappa. Rocky heter katten föresten haha. Jag är så jävla less på detta skit väder, jag skulle gärna vilja ha 20-30+ och sommar just nu, orkar inte frysa mer. Sitter här och små fnissar åt Milla som sitter och gör läs läxa, ni vet det det där "A....P...E...L...S...I..N... (glömmer E och R) DET STÅR APELSIN" Fast det stog apelsiner haha. Men hon är faktiskt duktig :)
Får se om jag skriver mer sedan elr om detta var allt för i dag ciao! :)

2011-02-15

Kl är 19:27

Vad gör man när inte ens allt man någonsin drömt om känns det minsta lockande? När man glömt bort allt man någonsin velat göra? Jag känner inte att jag varken vill elr orkar kliva upp ur sängen mer, jag vill ingenting längre. Vad fan är det som är fel? Det ända jag vill är att ha massa massa pengar och skämma bort mej själv. Men så ska det väl inte heller vara, alla vill väl ha pengar? Jag saknar verkligen dom gamla goda tiderna när man var liten och kände att man var värdefull och bättre än dom flesta. Nu känner jag bara hur man smälter in i mängden, som jag varit rädd för hela livet, att bli en sådan som alla andra, en sådan som inte syns, som sådan som bara finns där och smälter in. Min absolut största mardröm är att bli en såndär vanlig svensson familj.  Jag känner mej ensam och rädd, fast jag vet att jag inte borde. Det är som om kylan tagit över mej, för det är så jag känner mej, iskall och ledsen. Jag vill vara en sådan som folk lägger märke till, som det var förut. Men just nu känns ingenting som förut, varför? Jag förstår inte vad det är som händer med mej, jag har ju ingen igentlig anledning till att vara såhär, det bara är så här det är.



2011-02-13

Kl är 18:02

Jag har inte haft någon ork att blogga senaste dagarna, men nu tar jag mej i kragen och skriver några rader!
Idag har jag bara slappat, var och myste med Dellan lite oxå. Sedan for jag till mamma och åt riktigt god mat,  och många + får mamma för det:) Igår när jag kom hem från stan så var Jimmy, Håkan och Tina hos oss och parta lite, och lite senare på kvällen kom även Bubbas, efter ett tag kom oxå Rosita, Niklas, Sussi och Biffen. Men dom for hem när vi åkte på hotellet, synd det! Annars var det sjukt trevligt igår, efter hotellet blev det efterfest hos oss. Någon idiot lurade i mej en snus, så under tiden jag hade den äckliga skiten inne så minns jag nästan ingenting, måttligt irriterande! I fredags var jag i sundsvall och myste med folket där, kan erkänna att det faktiskt var riktigt kul! Och i morgon blir det alla hjärtans dag mys med han :)


2011-02-05

Kl är 17:51

Här sitter jag och dricker nån konstig drink, Sagatiba tror jag den heter! Har varit på skoter cross hela dagen. Och ibland önskar jag att jag faktiskt valde skoter ist för hästar, då kanske det var jag som var där på banan idag.
Självklart är jag oxå glad över att jag faktiskt valde hästarna med tanke på alla underbara individer som varit i min ägo. Borde gå och sminka mej men orka inte riktigt än, jag har sådana fruktansvärda vårkänslor! Ingen förstår hur mycket jag saknar våren 2009 även om det är det värsta jag någonsin gått igenom. hittade en inte så trevlig bild på min kropp sedan då, jag mådde nog inte så jävla bra. Om man tänker sej att man kunde lägga ett finger mellan varje revben så var det slätt, jag var så fruktansvärt smal då!
skit samma, kan inte stava längre snart!
hej å hå

2011-02-03

Kl är 14:26

Har varit på hammarn och pissa burk, så ska de på odling så jag för en gångs skull får RÄTT medicin. Tanken var att jag efter det skulle åka till Delih och rida, men då när vi va på statiol pajjade en drivknut på biljäveln, så det kommer hinna bli mörkt innan jag tar mej dit. och då är det ingen ide att ens fundera på att rida delih eftersom hästen är mörkrädd så hon slappnar inte av två sek ens. Får ta det i morgon ist men får sån jävla ångest när hon inte får gå som hon behöver.. FAN! Vad ska jag göra i kväll då kan man fundera på, jaa jag ska nog mocka till delih och sedan hem hoppa in i duschen och sedan lägga mej framför tvn och lata mej och vara förbannad. Jävla skit mens! Är i stort behov av pengar, vill förlänga mitt jävla hår, och köpa lite saker till dellan.
Skit
i allt nu går jag och drar något gammalt över mej.


2011-02-02

Kl är 20:57

Har nyss kommit hem från körskolan, har varit på nån jävla skit kurs. så nu sitter jag och funderar på om det vore på tiden att äta frukost elr lunch elr middag kanske? Är så jävla förbannad på allt och alla, exploderar snart. ska ställa mej och steka köttbullar nu iaf och lyssnar på en låt som får mej att bara bubbla av längtan efter sommaren :D




http://www.youtube.com/watch?v=7v_GS5qwAkM

gick inte att lägga in den så här har ni länk iaf


2011-02-01

Kl är 07:18

Jag fattar inte vad fan jag gör vaken nu, somnade runt 23:00-23:30 nånting och varit klar vaken sedan kl 6:15.
Vad är det för fel på mej? Varje jävla gång jag går och lägger mej innan 2-3 så vaknar jag runt 6.
Så jävla störande. Blir även förbannad för min urinvägsinfektion har tagit om, det gjorde den redan 2 dagar efter jag slutade med medicinen, känns väldigt bra elr kanske inte. Sitter i sundsvall, funderar på vad jag ska göra idag? min buss går inte hem förns vid kl 1 ändå, suck. Sedan skulle jag varit och ridit innan det blir mörkt men alla mina stall kläder är hos pappa så jag hoppas han kan offra sej och skjutsa ner dom hehe.
tjao

RSS 2.0