2011-01-31

Kl är 21:05

Ojsan, loggade in och märkte att jag verkligen varit lat på sista tiden, har inte uppdaterat något på år och dagar.
Det har inte hänt så speciellt mycket heller så har inte haft så mycket att skriva om.
Håller på att rida igång DelihDee, går riktigt bra faktiskt så länge man rider när det är ljust ute (tror någon är riktigt mörkrädd). Millas hamster är fortfarande borta och hon har fått en ny, så vi är ganska säker på att fet mysak har ätit upp honom. I lördags var jag ute med Cissi och Marina, så sjukt kul, har inte träffat någon av dom på år och dar.
Kände verkligen att jag sakar våra galna år tillsammans, kan faktiskt säga att det måste varit bästa tiden i mitt liv hittills. Oxå har jag förfrysit min kind, men man får väl skylla sej själv om man kör skoter utan facemask i 15-/20- grader, inte skönt alls! Funderar på att skita i att åka på tävlingen i timrå med Delih den 19 och spara en månad så hon är i kanon skick, för det är på G nu :) Från det ena till det andra så förstår jag mej inte på vissa folk, ena sekunden är man så himla bra kompisar osv osv, och andra så kan man dra åt helvete fast man inte gjort nånting alls, lite irriterande. Juste, Delihs bakben är inte svullet längre, eftersom hon inte hade ont av det så fortsatte jag rida henne som vanligt så försvann det :) Vill ha mycket pengar så jag kan köpa massa massa saker, hellst miljardär vill jag va. Tror jag ska köpa hårfärg i morgon iaf! Nä men nu har jag annat för mej ;) ;)
Natti

2011-01-23

kl är 21:17
Jag har inte uppdaterat på några dagar eftersom jag inte haft tillgång till någon dator i helgen.
I fredags var det meningen att jag skulle dricka, men huxflux fick jag skit ont i njuren på höger sida, så efter några timmar var det raka vägen in på akuten, så där sov vi.
Dom tog blodprov och pissprover. Vi for in runt 5-6 på morgonen och fick komma därifrån runt halv 9-9 nånting.
Igår hände det inte speciellt mycket, mest massa bil åkande fram och tillbaka överallt.
Och idag har jag varit i stallet hela dagen, red en sväng på Delih oxå, hon var så sjukt fin idag, såå nöjd!
Hon dampade endast två gånger när vi skulle från gården, sedan var hon jätte fin, det märktes på henne att hon tyckte att det var kul att komma ut! Vi ska ju tävla 19 feb i timrå så nu jävlar blir det inte att ligga på latsidan iaf.
La ett natt bandage på henne innan jag for oxå.
Min förkyldning är så gott som borta nu, så himla skönt, och på tal om ingenting så har millas hamster försvunnit, han finns ingenstans. Det här är första kvällen på länge som jag verkligen är trött och vet att jag kommer somna i tid. Nu har jag inte så mycket mer att säga faktiskt!
Hejs!

2011-01-18

kl är 14:36

Ska snart åka till Dellan och fixa lite med henne så jag kan åka och duscha nån jävla gång.
Ikväll drar jag till östersund igen haha. Känner att jag skulle åkt till sundsvall någon gång oxå, men det får vi ta en annan gång. Börjar bli jävligt less på min förkylning och urinverksinfektion nu kan jag berätta oxå.
Känner att det är något som inte är rätt, varje gång jag vrider på huvet så svartnar det för ögonen, varför blir det så? Sitter på Sönneråsen hos pappa och Helena, är ju lite små kul sådär ibland, Helena sa nyss till pappa "ta upp korven innan du åker nu då Normark" HAHA misstolkas INTE? närå.
Sattsar på dans på lördag och kanske även fredag, Black Jack på lördag och Jannez på fredag, kuligt värre ;)
aja ska åka till prinsessan min nu!
Hejsvejs.


2011-01-17

kl är 12:41

Har sovit första natten på sönneråsen i natt, rätt mysigt faktiskt. Tror det kan bli riktigt fint här med lite andra tapeter och lite färg. I lördags åkte jag till östersund och roa mej lite, farbror polisen ville förhöra mej lite fint utanför bilen, han ville veta om vi möjligt vis hade varit i brunflo tyckte jag han sa, jobbigt för han att vi inte hade det tyckte jag då haha :D
Ska snart till Dellan så får väl se om jag rider en liten sväng på henne elr hur jag gör.
Känner inte att jag har så mycket att säga idag faktiskt, men jag har vänt på dygnet HELT och hållet, i morse somnade jag runt halv 8 igen, men klev upp i skaplig tid idag, typ runt 11 så jag ska försöka vänta tillbaka på skiten igen. Pratade med en ängel i tele igår iaf, en saknad en. Och på tal om det så kom jag och tänka på en låt som jag slänger in lite fint här. <3


2011-01-15

Kl är 15:43

Haha jag fattar inte hur du tänker, först går du runt och pratar en jävla massa skit om mej sedan det här?
Ojojoj, det är ju inte första gången om man säger så! Det måste vara fruktansvärt jobbigt att gå runt och vara så jävla svartsjuk på en tjej du knappt träffar längre? Grejen är bara att du kommer aldrig lyckas, så jävla falsk som du är så är det inte det minsta konstigt att det går som det går i livet för dej :) Ärligt talat så njuter jag så fruktansvärt mycket av att veta att det går åt helvete för dej hela tiden, när ska du växa upp kan man fråga sej?
Tänka sej, att du ger dej på någon som är 4 år yngre än dej själv helt utan anledning.
Det måste vara sjukt jobbigt för dej att alltid sumpa det du försöker med, tyvärr gumman är det bara att inse att jag alltid kommer vara bättre än dej på alla sätt och vis, det är bevisat! ;)

Aja från äcklig människa till underbar människa
Igår fick jag prata med värdens finaste, bästa, underbaraste för första gången på nästan tre veckor.
Ärligt talat trodde jag att jag skulle bryta ihop men det gjorde jag inte, allt var precis som vanligt.
Fast kanske bättre!
Igår vart det dans på furan, sjukt lite folk men hade rätt kul iaf.
Och ikväll blir det östersund igen som det låter och roa mej med bland annat lill puddingen "Verinoca" haha.
Jag har nog ändrat mej vad det gäller mitt hår, det blir nog svart med röd lugg igen som förut hehe.
Näe nu ska jag gå och spela med syrran innan dom tjatar öronen av mej!

Ciao ;)

2011-01-13

Kl är 19:34
Kom nyss hem från östersund, i går var vi ute och åkte bil och skjutsade fyllon jag, Jimmy och Veronica.
Jag och Veronica kom hem runt 5 i morse, snacka om att vi hade dålig humor, vi skratta så vi knappt kunde stå
åt i stort sett ingenting, så jävla kul. Och efter en stund kom en viss person till oss så i natt sov vi tre i Veronicas säng, snacka om varmt! Ska snart hoppa in i duschen, känner mej som en hårspray typ.
Är så jävla sugen att åka och dansa i helgen men min plånbok och min kropp skriker nej, känner helldre att jag väntar tills nästa helg när det är två dagar med två bra band som spelar. Så ska jag lära Veronica att dansa tills de är ju planen haha.
Jag orkar inte vara sjuk längre, någon som vill ta över skiten? vore eviigt tacksam isåfall.
ciao

Gammal låt :)

2011-01-12

kl är 11:53

Har varit på BTS på möte, gick faktiskt bra, fast mamma gjorde värsta grejen när vi skulle svänga in dit, hon körde rakt in i en jävla snöhög. Haha fan jag trodde det var dålda kameran elr nått sånt sjukt.
Febern är borta och min smak är fortfarande kvar, allt som är nu är att det känns som jag blivit påkörd av något stort och att jag är förbannat snorig, vilket betyder att jag drar till östersund ikväll ;)
Men först måste jag till stallet och fixa till Dellan och kolla så hon inte svullnat mer i höger bak, och se så hon förhoppningsvis blivit lite mindre svullen där, dock är det inget hon verkar ha ont av men det är inte så att hon är speciellt gallig utan bara tjock i benet, i övrigt jätte fin och torr i dom andra tre bena så det är därför jag är lite orolig över det. NU ska jag gå och tjocka i mej lite popcorn och lägga mej på soffan och kolla på film en stund, tycker jag gjort mej förtjänt av det nu när jag varit duktig och städat lite hihi.

Kastar in en låt som jag har fått på hjärnan oxå ;)




2011-01-11

kl är 23:24

Är sjuk, vilket är skit jobbigt då jag började sätta igång Delih och började träna, men nu var allt det åt helvete oxå... bara att börja om! FAAAN.. Och som pricken över i så har jag naturligtvis urinverks infektion, vilken inte är så jävla skönt alls.
Idag har jag sovit mest hela dagen, blir ju fan anfådd av att lyfta en osthyvel, suck! Jag har iaf fått tillbaka smaken idag, överlycklig tjej :D Och så har jag skrivit med en person som betyder mer än vad jag kan få ut i ord, kan säga att det var skönt men det gjorde ändå så sjuuukt ont. Mamma berättade för mej idag att min faster hade pratat med pappa i går och hon hade berättat för han att Walle hade haft canser bakom ögat och det var därför min lilla ängel fick somna in. Så jävla tragiskt! Idag har jag oxå limmat ihop en burk och kastat ner 600 kr i den (faan vad jag är duktig) :D, och om det är någon som vill ha lite taggtråd är det bara att höra av sej så kan jag pissa ut nån meter..
Känner ett starkt behov av att fixa om hela håret och beställa nya kläder, men samtidigt vill jag köpa nya skydd till Delih för 2000 kr, ännu en suck!
Jag har blivit ost fanatiker :O skulle kunna dö för lite ost haha, fast ni som känner mej kanske inte tycker att det är så ovanligt? Och så dricker jag tranbärs saft så jag håller på att kräkas för att jag inbillar mej att taggtråden ska försvinna från min fitta nån gång! Jaja nog om min fitta nu.

Haha kommer ni ihåg den här låten?


2011-01-10

Kl är 01:56


Jahapp då har man nyss kommit hem från östersund då, känns både skönt och väldigt tråkigt!
Idag ska jag verkligen försöka komma upp i tid så jag kan åka och fixa massa i stallet och rida Delih och kanske Neth. Och efter det ska jag försöka ut och springa elr iaf ut och röra på mej.
Jag har fått pippi på Molly Sandéns verition av hallelujah, har nog lyssnat på den iaf 30 gånger idag redan.
Jag ska göra en burk och limma igen locket på den och börja spara 500 kr i månaden :)
Jag ska bli jätte duktig haha:D
I fredags var jag och Veronica till Häggenås på dans, det var Jannez och hur kul som helst!
Lördagen tog vi och söp till det lite, fyfan i helvetet vad bakis jag har varit idag, jag ska ALDRIG mer dricka sprit, huvva! Det är första gången någonsin jag är så bakis att jag spyr, det har aldrig hänt förut även om det varit jävligt nära.
I morse när jag vaknade var jag vit som ett lakan i ansiktet, jag kan bara inte förstå hur jag fick ur linserna på natten när jag skulle sova!? Jag är sjukt besviken på min faster, hon tog bort världens finaste häst utan att hon ens sagt något till mej om det, jag pratar såklart om Walle, min förra ponny. Allt är så sjukt, för pappa nämde något om det i måndags tror jag det var, och då åkte jag till Walle på tisdag natt och kolla om han levde och de gjorde han!
Så jag antog att han inte skulle tas bort, men i fredags skrev min kusin till mej att Walle var död.
Han är nog en av det vackraste jag någonsin sett.
Ja nog om det.

slänger in låten med Molly oxå :)




2011-01-06

kl är 22:06

Igår blev det dansfuran, första för mej sedan hällesjö i somras :)
Träffade massa intressanta människor som jag inte träffat på evigheter, riktigt kul faktiskt!
idag klev jag upp runt kl 17, dagarna här i östersund går så sjukt fort tycker jag, vi skrattar mäst hela dagarna:D
Känns skönt att få ha kul igen, känns som det var år sedan jag hade så här roligt senast, är sugen på att bli mörk/vin röd hårig och förlänga det, men det kostar ju om man säger så haha.
På den här veckan har jag slarvat bort 3 tuggumi paket, helt sjukt..
senil snöre nästa kanske!?
aja ciao


2011-01-05

Kl är 12:41

Godmorgon, huvva vad trött jag är!

Vi kom hem kl 4 i morse efter en tripp till stugun sedan sundsvall och hälsa på lill Wallen<3
Just nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem och skjutsa mej till stallet så
jag kan åka till östersund någon gång, ikväll blir det dans med plaztis :D ska bli så sjukt roligt!!
Mina nyårs löften går fan inge bra alls, men jag ska börja på måndag tänkte jag (a)

Jag drömde något sjukt i natt, och bara för de känner jag hur jag saknar vissa personer
villket känns lite jobbigt kan man säga!

Och även idag tänkte jag bjuda på en SJUKT bra låt :D




2011-01-03

Kl är 14:19

Och nu sitter jag och väntar på pappa och tina, ska åka till sundsvall och flytta lite :)
och efter det ska jag åka till min vackra ponny!
Mitt 2011 har faktiskt börjar riktigt bra, känns som en helt ny start på livet!

Mina nyårs löften fick bli

  1. Bli bättre på hantera pengar (y)
  2. Sätta Delih i tävlings kondis och hålla hon där!
  3. Börja träna
  4. Inte ta skit från NÅGON

Vill slänga in en bild på mina mys naglar men dator jäveln tyckte inte som jag !


Så jag kastar in en förbannat bra låt ist ;)





2011-01-02

kl 23:51...
Jag sitter hos mamma och mår skit. Jävla fan att det skulle bli så här!
för dom som inte vet så gjorde Jonte slut 28 dec... ångesten sköljer över mej som värdens fetaste våg
så fort jag blir ensam!
sitter och funderar hur länge jag ska behöva må såhär den här gången då?
Faaaaan

RSS 2.0