ARG ARG ARRRG....

Kl är 19:33

Nu jävlar är jag förbannad, och alla som känner mej borde veta bättre än att reta upp mej på det här jääävla viset... Hur i hela helvete kan man hjärntvätta ett barn så sjukt att barnet i stort sett bryter kontakten med ena föräldern?Och en grej, HUR FAN KAN NÅGON SÄGA ATT DEN FÖRÄLDERN ÄR EN DJURPLÅGARE? När den människan är en sådan djuren tycker om och tyr sej till? Jag och fler har därimot bevis på att någon inte tagit speciellt bra hand om djur.... Igentligen borde jag lägga ut före och efter bilder med tanke på att jag har både och! Vi får se hur arg jag är när jag skrivit klart om jag lägger ut dom elr inte!? Detta är inte bara den där ungens pappa utan även MIN JÄVLA PAPPA... Så att någon kommer undan med det här kan ni bara drömma om, min fråga är VARFÖR folk gör som dom gör!? och min andra fråga är VAD I HELVETE HÅLLER FOLK PÅ MED? Ta mej på orden när jag säger att någon sätter sej i en farlig sits, det är verkligen inte konstigt att barnet inte har kompisar, HON ÄR JU FÖR I HELVETE HJÄRNTVÄTTAD? Jag får ett bryt, hur kan man vara så jävla sjuk.. Och dessutom skylller ifrån sej på "ägaren" till det djuret och säger att det är "ägarens" fel att dom inte tagit hand om djuret, när dom lånade det djuret!? Jag trodde att en vuxen människa hade ett ansvar, och jag trodde att i det ansvaret ingick det att kunna stå för saker och ting man gör.. Men jag hade tydligen fel?!? Jag tycker att det är sorligt att det ska behöva bli så här! Men kan man inte bete sej så kan man tydligen inte det...


tröött!

Kl är 17:37

Riktigt trött är jag, har varit ute och ridit med Cissi en sväng. Saker händer och jag hinner inte med alls, dessutom ska jag nog lämna tillbaka jontes tele och sedan få pengar för min gamla tele som hans syster lånat och tappat bort. Så ska jag köpa en ny tele för runt 700 kr, och sedan spara dom andra pengarna. Aja nu ska jag äta..
Ciao

sleeping in my car

Kl är 19:53

Jag är sjuuukt trött, har inte gjort något speciellt idag, haft lite praktik och ridit en sväng. Jag kommer sova tidigt ikväll om jag känner mej själv. Jag tror helt seriöst att det som just nu händer i japan är början på jordens undergång, väl förberätt inför 20 dec 2012. Fan att jorden tänker gå under just då lixom, Jag som vill bli nånting! Men inte ens det hinner man. Jag är livrädd för att jorden ska sprängas, jag vill fan inte än!? Nog om det..
Jag är berädd för förändring! och jag tänker verklien köra på det. Uppdrag nr
1.
Söka skola.
2. Lära mej hantera mina pengar bättre.
3. Skaffa tillbaka mitt braiga självförtroende.
4. Bli mer självständig.
5. Ta mer ansvar och inte förvänta mej att mamma ska göra allt.

Känns som en helt okej lista att börja med, jag har bara jävligt svårt att bestämma vad jag ska gå för slags linje när jag söker skola!? Föresten börjar jag bli sjuk igen, fryser som en idiot hela dagarna, och känner mej trött i kroppen och har ont i kroppen, jaja..men nu ska jag gå och fortsätta frysa någonstans..
Ciao



Söndags middag "dalarna dealekt"

Kl är 18:20

Jag har nyss ätit söndags middag med Tina, pappa och Helena. Trevligt och gott men hårt haha. Jag och mamma har pratat om att jag ska söka folkhögskola i sthlm till hösten. Jag ser verkligen fram imot att få komma här ifrån och träffa nytt folk och lämna allt det här bakom mej. Du beter dej som en fitta, så jag orkar inte ödsla onödig energi på dej mer.



all i wanna do is make love to you..

Kl är 15:02

...Men det får jag ju inte, kompisar sa vi, men inte ens det kan jag kalla det här. Jag förstår inte riktigt vad du vill ha ut av detta? Tysnaden är kanske det värsta som finns, att inte få veta hur du tänker, elr få prata med dej över huvudtaget, för jag har inga planer på att vara först med att höra av mej. Känner jag mej själv så tror jag inte att jag komma klara av att inte göra det. Men tyvärr måste jag.. Jag sitter och väntar på att mitt headsett ska ladda klart så jag kan åka ner till stallet. Stallet utan musik är jävligt tråkigt. Från det ena till det andra kan jag bara säga att gud vad jag hatar människor som säger en sak och menar en annan och ljuger och sedan blir helt omöjlig att få tag i.. den 24 ska jag in på möte och söka folkhögskola, men jag vet fan inte vad jag vill gå, elr VART? jag kommer antagligen sticka härifrån, typ västerås elr stockholm elr göteborg elr något sådant. Långt bort, jag behöver verkligen starta om på nytt. Börja om i livet och bli nånting! Juste, i sommar ska jag till frankrike med Kevin och kolla på massa bra band och tälta haha, så det är bara att spara pengar nu. Nä nu ska jag åka ner till lillsnärtan min. Ciao!


Red red wine

Kl är 03:44
Jag sitter och dricker vin, väntar på att kl ska bli närmare 6 så jag kan åka ner på långliden och släppa ut lite hästar, sedan sova någon timme. Känns som det skulle varit skönt att få sova en stund iaf, vinet har dämpat min ångest vilket är helt jävla otroligt. Haha tänk vad folk kan vara störd? En brud som var här hade skjuts hem, men då skulle hon fan inte hem, så skjutsen for med hennes kompis och efter 5 min så började hon gapa om att hon skulle hem. Och börja grina gjorde hon för att hon vägrade vara inne i huset med alla "fjortisar" dvs Mej, Malin och Ellinor. Så då spang hon ut i garaget och grina där i några timmar, haha vilken blåst jävla brud. Grejen är bara att hon själv var tusen gånger mer fjortis än alla oss tre tillsammas :) Så nu är Jimmy och Erik och ska skjutsa hem dendär fittan. HAHA herregud, hon höll på att glömma hunden säkert hundra gånger, snacka om pinsam tjej! Aja nu är fanskapet borta så nu kan vi andra umgås som normala människor ;)
Ciao


Nothing in this world

Kl är 17:03

Än har det inte spökat nånting iaf, men man är ändå livrädd. Hästarna sköter sej fint! För övrigt mår jag skit dåligt om ni ville veta. Jag lever med den ständiga ångesten. Varje gång min tele plingar elr ringer rycker jag till och hoppas på att det ska vara du, men det är det aldrig så jag blir lika besviken varje gång:( Jag försöker hitta på saker och ha folk runt omkring mej hela tiden. Jag menar, det har funkat varje gång förut... Men inte den här.
jag undrar, hur länge kommer det vara jobbigt? hur länge kommer jag orka? hur länge kommer jag ligga på nätterna och fundera tills jag blir tokig?.. Inte länge hoppas jag. Jag vet inte vad mer jag ska skriva faktiskt, jag är helt tom..
Hejs


Sämsta lovet!

Kl är 12:27

Jag ligger just nu i sängen och orkar inte kliva upp, sjukt godis sugen och trött. Ikväll kanske jag måste sova nere i långliden, läju bli själv.. Jag som är så förbannat mörkrädd! Men så är det om man har häst, då måste man ställa upp och ta hand om Annas hästar när dom far bort, så jag måste släppa in och ut och mocka till alla tre tills söndag. Iofs blir det nog inte så stor skillnad på mock biten eftersom jag oftast fixar alla tre annars oxå.. Men tanken på att kliva upp 6-7 och släppa ut är verkligen inte speciellt lockande! Fast igentligen är det nog ganska bra så jag inte dum som jag är vänder på dygnet igen. Helt ärligt, jag måste lura någon att komma och hålla mej sällskap annars kommer jag fan när det blir mörkt, en stor gård mitt ute i skogen och ett as stort hus men bara mej i. Fyfan! Jag har nog sett på för många skräck filmer tror jag.. Näe nu ska jag samla ork för att orka kliva upp ur sängen och göra mej i ordning och se om någon snäll typ har lust att skjutsa mej till stallet! CIAO...


I hate this part!

Kl är 00:37

Just nu vill jag bara dö, kanske det värsta som kan hända har hänt. Jag släppte en person fast jag inte vill. Den här känslan har jag träffat på förut, men varje gång känns det lika förjävligt. Har panik ångest på g och tårarna vill inte sluta rinna. Att EN jävla människa kan påverka så sjukt mycket och göra så sjukt ont? Varför kan saker och ting inte bara funka för? Det hade varit så sjukt underbart och jag kanske hade varit den lyckligaste bruden på jorden. Jag önskar att jag kunde trolla, fast igentligen hade det inte spelat någon roll eftersom det fortfarande hade varit lika fel och falskt då. Det känns som jag precis tappade min vilja och ork till allt,men jag måste orka. Ingen kommer kunna fylla ut tomrummet efter dej. kanske om ett år elr så men inte nu. Jag vet inte vad jag ska skriva mer. Imorgon börjar jag ut och gå och elr springa minst en gång verja dag. Att sitta hemma funkar inte när jag mår som jag gör nu, och när jag bor där jag bor finns det inte speciellt mycket annat att göra när stallet är klart för dagen. Hejs..




Går sönder inombords!

Kl är 12:07

Jag sitter just nu i köket, jag har ångest... Jävligt mycket ångest. Jag måste försöka bita ihop men det är svårt, riktigt jävla svårt. Speciellt när det känns som allt bara rasar och går sönder inom mej, jag känner att jag måste ut och träffa folk, men jag KAN inte eftersom jag är "isolerad" i den här hålan som till viss del är rätt skönt. Men till en annan del skit jobbigt! Ibland är det så illa att jag funderar på att söka en skola och sälja delih redan nu. Fast jag vet att det är tack vare henne jag orkar kliva upp ur sängen och har motivationen kvar. Det är precis som hon håller den där lilla lågan uppe! min fina ponny. jag önskar att jag kunde stänga av ALLA känslor och bli helt jävla iskall bara, det låter så jävla skönt att inte behöva bry sej om saker och ting och bara skita i allt utom sej själv och Dellan.. Och sedan är det ett jävla tjat om vad jag vill gå för utbildning i höst? Hur fan ska jag kunna veta det? jag vill ju inte bli något.. Känd möjligtvis, elr typ miljadär. Fast även om man har jävligt mycket pengar så kan man fortfarande bli lika sårad och besviken, finns det INGET som kan göra än imun mot sådant? Isåfall tycker jag att någon kan ge mej lite sånt. Aja jag ska ner och äta frukost nu och sedan åka till Delih! Jag skriver mer sedan...
hejs!


Livrädd!

kl är 23:25

Just nu sitter jag i soffan och tänker. Efter denna helg är jag rent utsagt livrädd, jag måste inse att jag kanske kommer måsta låta en av dom personer som betyder mest för mej försvinna ifrån mej. Vilket skulle vara min största mardröm. Det kanske är den sista lösningen men jag vill verkligen inte. Jag har gråtit som en idiot hela jävla efteiddagen och kvällen. Men nog om det! Idag när jag var ute och travade delih så kastade hon sej rätt vad det var ner i diket och tvär vände. så jag fick vända tillbaka henne och tvinga henne frammåt, efter bara några steg fick jag syn på 3 älgar så jag kan tänka mej att hon blev lite sakis haha. Jag trodde der var ett av hennes vanliga infall hehe, fast helt ärligt så har hon inte dampat på en hel vecka nu vilket är helt underbart :D jaja nu har jag inte mycket mer att säga för idag :) ciao folket


Jaag lever faktiskt!

Kl är 12:21

Tjena! jag lever faktiskt, har bara varit sådär lat nu igen. Men ärligt talat har det fan inte hänt något speciellt i mitt tråkiga liv som vanligt så ni har inte missat något alls. Det var meningen att jag och Delih skulle tävla i timrå igår, men guess what!? Vi tog oss ingenstans alls, det var så jävla sliskigt så man skulle behövt en 4hjulsdriven bil för att ta oss från gården, och hade vi det? NEEEEEJ... Så nu sattsar vi för 26 mars ist på timrå. Just nu är jag i sundsvall, känner mej så less på allt och alla, så därför är dom flesta av mina dagar såhär!
1.Sova
2.Praktik
3.Stallet
4.Hem och äta
5.Kolla big brother
6.Duscha sedan sova

största delen av mina dagar är jag alltså i stallet, ofta från 2 till typ 6,7,8 och ibland 9..
Men det är väl lika bra så jag slipper allt jävla skit som folk är såå bra på att sprida och komma på!
För övrigt är jag inte förkyld längre och det känns jävligt bra faktiskt. Utan Delih hade mina dagar varit ganska grå. Och ibland känns det verkligen som det BARA är mamma på hela jorden som faktiskt vet och kommer ihåg att jag verkligen finns!?
skitsamma nu orkar jag inte skriva mer. Hejdå!

Kastar in en bild på världens finaste!



RSS 2.0